Servicii

Societatea Ideal Foodpack S.R.L. este o comanie dinamica care ofera solutii de ambalare si procesare pentru industria alimentara, farmaceutica, chimica, industria grea, etc. in domeniile: masini de ambalat la caserola in atmosfera modificata, masini de ambalat prin termoformare, linii complete de procesare si imbuteliere, sisteme de dozare: Lineare, Multihead, Volumetrice; sisteme de etichetare si marcare, sisteme verticale de ambalare la punga, siteme de ambalare FlowPack, echipamente de vidare, sisteme de infoliere paleti, roboti industriali, benzi transportoare, echipamente de cartonare, 
In 2012 compania a pornit o activitate de productie pahare si recipiente de unica folosinta din polistiren expandat cu posibilitate de personalizare.
mai multe informatii gasiti la rubrica PRODUSE - PAHARE si RECIPIENTE EPS UNICA FOLOSINTA de pe pagina de internet.

Gama variata de produse, experienta personalului, combinata cu experienta partenerilor externi, ne da posibilitatea sa oferim solutii optime clientilor nostrii.

Service

Pentru echipamentele comercializate de catre IDEAL FOODPACK S.R.L., o echipa de ingineri si tehnicieni experimentati asigura servicii de asistenta tehnica si service in perioada de garantie si postgarantie.

CONTACTATI-NE