14 zile termen de valabilitate pentru legume si fructe feliate si ambalate cu tehnologia SLB

 Hefestus, Ltd., este un dezvoltator şi producător de masini de ambalat in atmosfera modificata la caserola ce foloseste o solutie inovatoare numita SLB. Hefestus este specializată în furnizarea de soluţii unice şi complete pentru ambalarea fructelor şi legumelor proaspete.

SLB este o revolutie in materie de ambalare, pentru ca cu ajutorul ei reusim sa extindem termenul de valabilitate dar reusim sa mentinem si aspectul, consistenta, si prospetimea produselor.  

SLB este o nouă generaţie de ambalare in atmosferă modificată (MAP), care are un consum de energie foarte scazut, viteza de lucru superioara, simplitate in operare si deschide noi orizonturi si piete.  Tehnologia Hefestus "- ™ SLB - permite producătorilor să ambaleze fructe si legume proaspete tăiate şi sa extinda termenul de valabilitate de până la paisprezece zile. Sistem inovativ permite producătorilor şi comercianţilor de transporte în stare proaspătă produse feliate la o destinaţie îndepărtata. Acest lucru poate revolutiona întregului lanţ de aprovizionare, de la producător la consumator prin faptul ca se fac mai putine retururi, costuri mai reduse şi consumatori satisfăcuţi. 


Tehnologia SLB : 
- nu lucraza cu vacuum. 
- fara produse blocate pe conducte de vacuum, care contamineaza. 
- Nu distruge textura produselor. 
- Rata de producţie este de până la 60 caserole/min - mai rapid decât orice alt echipament de ambalare in atmosfera modificata 
- Se aplică tuturor tipurilor de alimente. 
- Extinde termenul de valabilitate produselor proaspete si perisabile,  care se păstreaza şi se livreaza la temp camerei, sau refrigerate. 
- Performanta ridicata - şi niveluri scăzute de oxigen (sub 1%). 
- Compacte - ocupa un spatiu mai mic si pot fi integrate pe orice linie de productie.
- Zgomot redus - face un mediu de lucru confortabil. 
- Economii majore: consumul redus de energie, cu un consum similar sau chiar mai mic de gaz. 
- Versatilitate - utilizare a capului de sigilare în oricare dintre echipamentele noastre. 
- User friendly - echipamentele Hefestus SLB sunt uşor de operat şi de întreţinut. 
- Schimbările rapide de matrita /  doar 10 minute - fara a folosi unelte speciale.
- Conformitatea cu "Green Trend" 
 


CONTACTATI-NE